Karriär Skellefteå

Redo att scanna arbetsmarknaden här hemma? Här har vi samlat företag med konkreta kompetensbehov, och kanske är det just dig de söker. Läs mer och boka digitala arbetsintervjuer med företagen som söker nya medarbetare här nedan.

Adopticum arbetar med optisk sensorteknik, ett av Europas hetaste teknikområden, i syfte att bidra till stärkt konkurrenskraft i det norrländska näringslivet och tillväxt i regionen.

Advokatbyrån Kaiding är Norrlands största advokatbyrå. Med lokal närvaro och god lokalkännedom där advokatbyrån är etablerad erbjuder vi specialiserad juridisk rådgivning inom de flesta centrala rättsområden.

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Logo Alimak

Alimak är intresserade av talangfulla personer som vill bidra till att stärka företagets position som världsledande tillverkare av hissar för bygg- och industrisektorn. Du blir en viktig kugge i utvecklingen av nästa generations hissar, med fokus på hållbarhet, kvalité och säkerhet.

Arctic Game Lab

Arctic Game Lab är en organisation som arbetar för att stärka spelbranschen i norra Sverige. Spelbranschen här växer just nu och behovet av ny kompetens är stor. Vi är din väg in i spelbranschen - ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Logo ATEA

Atea är den ledande leverantören av it-infrastruktur i Norden och Baltikum, och drivande inom informationsteknologi på den svenska marknaden.

Logo Bengt Dahlgren

Bengt Dahlgrens vision är att vara det självklara valet för kunder och medarbetare och vår affärsidé är att kombinera det stora företagets styrkor med det lilla företagets snabbhet, flexibilitet och närhet.

Vi tillhandahåller metaller som är nödvändiga för kommande generationer på ett ansvarsfullt sätt för människa, miljö och samhälle. Värderingarna omsorg, mod & ansvar förenar våra olika kompetenser och erfarenheter i gemensam företagskultur

Clockworks ambition är att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg, som företag eller som individ.

Vi på Contractor vill skapa ett levande Norrland byggt på visioner och drömmar. Vi växer så det knakar och vi vet att det är människorna som gör skillnad. Vi bygger människor och tror på kraften och engagemanget hos våra medarbetare.

Vårt hotell i Sara Kulturhus blir något utöver det vanliga! Vill du vara med & leda vårt hotell i uppstart och under åren som kommer? Just nu söker vi initiativrika, drivna, trygga och inspirerande ledare som får saker att hända.

Logo Explizit Solutions AB

Explizit Solutions är ett väletablerat produkt- och IT-konsultbolag med ca 20 anställda på vårt huvudkontor i Skellefteå. Vi erbjuder konkurrenskraftiga villkor och ser fram emot att se dig utvecklas hos oss!

Logo Go Business

Vi tror att världen blir en härligare plats om människor får jobba med det som de brinner för. Ett community för tjänsteföretagare och entreprenörer inom kulturella och kreativa näringar – för dig som vill växa som entreprenör.

Logo Henson

Henson är en kommunikationsbyrå med spetskompetenser inom insikt, strategi samt kreativitet. Vi vill vara bäst på att agera på kunskap om våra uppdragsgivares omvärld. Vi finns i Skellefteå och Umeå, kunderna finns överallt.

Logo Install

Lokalägt installations-, energi, och kommunikationsföretag som expanderar i hela Norrland. Vi skapar hållbar utveckling i regionen där vi verkar samt vara en innovativ och trygg arbetsgivare till alla våra medarbetare.

Logo Komab AB

Välkommen till Komab, din kompletta teknikkonsult för industrin. Vi har lång erfarenhet av mekanik, el/automation och anläggningar till bland annat gruv-, trä- och stålindustrin. Läs gärna mer om oss på komab.nu

Logo Luleå tekniska universitet

Luleå tekniska universitet formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Kompetensutveckla dig för att möta kraven hos din framtida arbetsgivare.

Logo Mandalay Resources Björkdalsgruvan

I Björkdalsgruvan utanför Skellefteå bryter vi guld i vår underjordsgruva med ca 220 anställda. Vi ägs av kanadensiska Mandalay Resources. Vår kultur är präglad av säkerhet, samarbete och optimism, där det är lätt att känna sig hemma.

Logo Martinson

Martinsons producerar sågade trävaror och byggprodukter och är Sverigeledande inom limträ och KL-trä, med byggsystem och management för stora projekt inom hallar, broar och flervåningshus. Sedan 2020 är Martinsons en del av Holmen Group.

MFoF är en statlig kunskapsmyndighet med ansvar för familjerätt, föräldraskapsstöd och familjerådgivning. Vi arbetar också för att internationella adoptioner till Sverige ska ske på ett lagligt och etiskt godtagbart sätt.

Noak är regionens största golv-, plattsättnings- och undertaksföretag. Vi hjälper kunder från start till mål oavsett storlek på projektet. Med kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå finns stora möjligheter för dig som vill arbeta här.

Logo Northvolt

Heard about the huge factory we’re building in Skellefteå? Thought so. Soon it will be ready for production and that's where you come in. Get in touch with us and be a part of an exciting journey towards the worlds greenest batteries.

NUITEQ® is an award-winning pioneer in interactive touchscreen technology for schools, meeting rooms and remote education/work. It has customers in over 70 countries including Intel and Lenovo & staff on multiple continents.

Logo Oh My

Oh My är en produktionsdriven full-servicebyrå med fokus på effektiva kommunikationslösningar med målet att skapa brand momentum för våra kunder. PS! Vid rekrytering inom Sverige bekostar vi din flytt upp, allt för att ses snart.

Logo Once Upon

På Once Upon tror vi på att fira livet och sprida glädje. Sedan vi lanserade vår fotoboksapp för 3 år sedan har vi bestämt oss för att leverera den bästa kundupplevelsen, den bästa supportupplevelsen och den bästa företagskulturen.

Logo Region Västerbotten

Vill du jobba för västerbottningarna? Hos oss bidrar du till ett samhälle där god hälsa och hållbar utveckling går hand i hand och skapar nytta. Vi tar ansvar för en trygg och jämlik välfärd och att forskning och innovation ger resultat.

Logo Relitor Engineering

Relitor erbjuder teknisk kompetens till industrin. Vi är möjliggörare och problemlösare som erbjuder konstruktion, projektledning, projektering, CE-märkning och tekniska beräkningar inom maskin-, energi- och processteknik.

Sara Kulturhus

Mitt i Skellefteå bygger vi Sara kulturhus - en hållbar och flexibel mötesplats för konserter, föreställningar, möten, utställningar och evenemang. 8 september 2021 öppnar vi huset och vi längtar efter att få fylla det tillsammans med dig!

Logo Sherpas

Sherpas är ett växande bolag som finns i Skellefteå och Stockholm och hjälper företag och organisationer med affärs- och verksamhetsutveckling inom IT. Vi är passionerade och fokuserar på samarbete och gemenskap för att nå våra kunders mål.

Logo Skellefteå kommun

Vi jobbar mest av allt för andra och varandra. Varje arbetsdag handlar om att kommunen ska fungera och utvecklas så bra som möjligt för alla som bor och verkar här. En kommun där det händer mycket och där framtidstron nu är ovanligt stark.

Logo Skellefteå Kraft

Skellefteå Krafts mål är ett Sverige som drivs av 100 % förnybar kraft. Vi vill vara branschens bästa arbetsgivare med kompetenta och engagerade medarbetare som ständigt utvecklas tillsammans.

Vi förverkligar idéer och mötesplatser som framtidssäkrar Skellefteå, driver Skellefteås mest innovativa miljöer och utvecklar prioriterade branscher som energi, spel och AI. Vi söker en snabbfotad affärsutvecklare som vill bygga den nya industrins växtplats tillsammans med oss.

Skellefteås modernaste industriföretag? Verkstadsmekaniskt anrikt företag med ljus syn på framtiden! Vi förser basindustrin och produktägande företag med svetsade och avancerat bearbetade konstruktioner.

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och har under det senaste året rekryterat 11307 personer. Hos oss möter jobbsökare sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

Substorm is a company with business within the intelligent automation, robotics and machine learning area. We are a fast-moving company that create value and impact in our customer’s day to day work through intelligent automation.

Konsultbolag inom digital affärsutveckling med spetskompetens inom bland annat service design, digitaliseringsstrategi, systemutveckling, artificiell intelligens och processautomation (under två varumärken – Substorm och Tromb).

Logo Västerbottensteatern

Västerbottensteatern vill genom scenkonst, underhållning, berättande, pedagogik och socialt engagemang göra Västerbotten till en ännu mer attraktiv plats att leva på.

P.S Snart rekryterar vi en ny säljare, kika in på vår hemsida inom kort.

Logo Wikan Personal Botnia AB

Wikan Personal i Skellefteå är ditt personliga och lokala bemannings- och rekryteringsföretag.