Karriär Piteå

Redo att scanna arbetsmarknaden här hemma? Här har vi samlat företag med konkreta kompetensbehov, och kanske är det just dig de söker. Läs mer och boka digitala arbetsintervjuer med företagen som söker nya medarbetare här nedan.

I Sverige erbjuder Adecco skräddarsydda personallösningar, såväl bemannings- och rekryteringsslösningar som interimslösningar och outsourcing fördelat på 31 kontor runtom i hela landet. Vår vision är att vara kundens och medarbetarens självklara val.

Advokatbyrån Kaiding är Norrlands största advokatbyrå. Med lokal närvaro och god lokalkännedom där advokatbyrån är etablerad erbjuder vi specialiserad juridisk rådgivning inom de flesta centrala rättsområden.

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 17 000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.

Arctic Game Lab

Arctic Game Lab är en organisation som arbetar för att stärka spelbranschen i norra Sverige. Spelbranschen här växer just nu och behovet av ny kompetens är stor. Vi är din väg in i spelbranschen - ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Clockworks ambition är att vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Till oss kan du vända dig när du vill ta nästa steg, som företag eller som individ.

Logo Freno Air

Freno Air är marknadsledare i Sverige av högkvalitativa lösningar till chassi- och luftfjädringssystem för lätta transportfordon. På Freno Air bedrivs ett nära samarbete med några av världens största fordonstillverkare.

Logo Fritid & Vildmark

1989 startade grundaren och ägaren Seved Wiklund företaget Fritid & Vildmark som kom att bli en av de ledande jakt, fiske och friluftsbutikerna i Sverige. Vi vill vara det självklara valet för den som söker kunskap, service inom vårt område

Logo Go Business

Vi tror att världen blir en härligare plats om människor får jobba med det som de brinner för. Ett community för tjänsteföretagare och entreprenörer inom kulturella och kreativa näringar – för dig som vill växa som entreprenör.

Logo Install

Lokalägt installations-, energi, och kommunikationsföretag som expanderar i hela Norrland. Vi skapar hållbar utveckling i regionen där vi verkar samt vara en innovativ och trygg arbetsgivare till alla våra medarbetare.

Logo Luleå tekniska universitet

Luleå tekniska universitet formar framtiden genom nydanande utbildningar och banbrytande forskningsresultat. Kompetensutveckla dig för att möta kraven hos din framtida arbetsgivare.

Logo Lundqvist Trävaru

Lundqvist Trävaru hjälper människor att förverkliga sina byggidéer. Vi gör detta genom att utmana traditionellt byggande med nya innovativa lösningar.

Noak är regionens största golv-, plattsättnings- och undertaksföretag. Vi hjälper kunder från start till mål oavsett storlek på projektet. Med kontor i Luleå, Piteå, Skellefteå och Umeå finns stora möjligheter för dig som vill arbeta här.

Logo Northvolt

Heard about the huge factory we’re building in Skellefteå? Thought so. Soon it will be ready for production and that's where you come in. Get in touch with us and be a part of an exciting journey towards the worlds greenest batteries.

Logo Oh My

Oh My är en produktionsdriven full-servicebyrå med fokus på effektiva kommunikationslösningar med målet att skapa brand momentum för våra kunder. PS! Vid rekrytering inom Sverige bekostar vi din flytt upp, allt för att ses snart.

Logo Once Upon

På Once Upon tror vi på att fira livet och sprida glädje. Sedan vi lanserade vår fotoboksapp för 3 år sedan har vi bestämt oss för att leverera den bästa kundupplevelsen, den bästa supportupplevelsen och den bästa företagskulturen.

Logo Piteå kommun

Det händer mycket positivt i Piteå, flera intressanta utvecklingsprojekt är på g. Ett jobb i Piteå kommun innebär att du har drygt 4000 kollegor, vill du bli en av oss? Vi erbjuder dig en trygg anställning med schyssta villkor och förmåner

Logo PiteEnergi

"Lokaltänksamhet" är vårt ledord och medarbetarna vår främsta tillgång. Hos oss kan du jobba med allt från teknik och personal till kunder. Alltid med våra värderingar omtänksamhet, kundnytta och hållbarhet i fokus."

Logo Relitor Engineering

Relitor erbjuder teknisk kompetens till industrin. Vi är möjliggörare och problemlösare som erbjuder konstruktion, projektledning, projektering, CE-märkning och tekniska beräkningar inom maskin-, energi- och processteknik.

Logo Smurfit Kappa

Smurfit Kappa Piteå ingår i en världsledande koncern som utvecklar och tillverkar innovativa pappersbaserade förpackningslösningar för en hållbar framtid. Pappersbruket i Piteå är högteknologiskt och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter.

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och har under det senaste året rekryterat 11307 personer. Hos oss möter jobbsökare sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

Substorm is a company with business within the intelligent automation, robotics and machine learning area. We are a fast-moving company that create value and impact in our customer’s day to day work through intelligent automation.

Logo SunPine AB

SunPine är världsledande vad gäller framställning av andra generationens förnyelsebara drivmedel. För oss på SunPine är hållbarhet en viktig del i allt vi gör. Är du redo att bli en del av ett världsledande hållbart bioraffinaderi?

Konsultbolag inom digital affärsutveckling med spetskompetens inom bland annat service design, digitaliseringsstrategi, systemutveckling, artificiell intelligens och processautomation (under två varumärken – Substorm och Tromb).

Logo Wibax

Wibax är en framtidsinriktad koncern i stark utveckling. Vill du skapa God Kemi med oss? Wi erbjuder en expansiv arbetsgivare med framåtanda som värnar om sina medarbetare.